Nyt om Builders Market

Vi introducerer ny måde at bestille en maler

Velkommen til Builders Market - din nye online markedsplads for bestilling af professionelle malerydelser i Storkøbenhavn. I dette blogindlæg giver vi en introduktion til Builders Market, hvordan idéen opstod og hvad vores ambitioner med platformen er. 

En løsning baseret på egne erfaringer 

Idéen med Builders Market opstod, da stifter Anders Graae-Hansen skulle renovere sin lejlighed i 2014. I forbindelse med bestilling og leverance af forskellige håndværksopgaver oplevede han en manglende transparens og struktur, der ifølge ham galt alt fra "..definition af den ønskede opgave for at kunne bestille, forståelse for de priser man bliver tilbudt samt at finde kvalificerede kandidater i lokalområdet til kommunikation undervejs i processen og betalingsprocedure". Fra disse oplevelser opstod et ønske om at forbedre oplevelsen for kunden og håndværkeren både før, under og efter opgaven. 

En helt ny måde at få klaret din maleropgave
Efter at have delt erfaringer med venner og familie, stod det klart for os, at mange kunder havde haft lignende negative oplevelser. Da adskillige håndværkere senere fortalte, at de også oplevede at den normale proces kunne forbedres, blev virksomheden Builders Market en realitet. I nedenstående illustration kan du se, hvordan vi forbedrer oplevelsen for dig som kunde fra start til slut. 
  • Text Hover

Som du kan se på illustrationen, adskiller vi os fra de eksisterende portaler på markedet ved at give dig:  
  • Bredt udvalg: Med vores prisberegner får du helt uforpligtende prisoverslag på netop din opgave fra alle vores malere i dit lokalområde, hvilket giver dig større udvalg at vælge maler fra.
  • Transparent bestilling: Med vores prisberegner får du en overskuelig oversigt over alle vores malere med deres pris på den ønskede opgave, antal ansatte, lokalområde og angivelse af garantiordning, så du let kan bestille den malervirksomhed, der passer dig bedst.
  • Påmindelser: Under leverancen sender vi påmindelser til dig og maleren omkring vigtige aftaler, så tiden overholdes og I undgår misforståelser.
  • Dokumenthåndtering: Vi holder styr på alle dokumenterne og gemmer dem for dig til senere brug.
  • Sikker betaling og fakturering: Du opkræves et depositum ved opstart, men udbetaling til maleren sker først, når I begge har færdigmeldt opgaven.
  • Kvalitetsvurdering: Efter opgaven er afsluttet, vurderer du maleren på en række parametre og I giver en omtale af hinanden. På denne måde skabes den mest pålidelige vurdering på markedet.

Løbende vokseværk og højt ambitionsniveau
Vi har nu været online i 2 måneder og vokser heldigvis hele tiden. Vi kunne i sidste uge byde velkommen til endnu to malervirksomheder og er dermed oppe på at repræsentere 66 malere i alt. Vi er rigtig glade for den løbende interesse fra malervirksomhederne og glæder os til at kunne byde flere velkommen i den kommende tid. Udover at få flere malervirksomheder tilknyttet platformen, så har vi også planer om på sigt, at kunne tilbyde dig flere typer håndværksydelser og få udbredt Builders Market til resten af landet. 

Vi ser frem til at kunne give dig en god og tryg oplevelse med leverancen af din næste maleropgave! 🙂