Your address will show here +12 34 56 78

OM BUILDERS MARKET

NEM, SIKKER OG FAIR HANDEL

Builders Market er grundlagt på ideen om at bestilling af en håndværker skal være nemt, sikkert og fair. Vores mission er at skabe transparens i priser, bygge tillid mellem private forbrugere og håndværkere samt optimere købsprocessen for alle involverede parter.

ÆNDRING GENNEM TEKNOLOGI

Som IT-virksomhed arbejder vi hårdt på at automatisere og optimere administrative processer for håndværkere. Derudover ønsker vi at sikre god kommunikation og betaling mellem forbruger og håndværker. Vi kan kun have succes, hvis det er en win-win situation for alle parter – fair priser og let proces for håndværkere, rimelige transparente priser og god kvalitet til forbrugerne samt vækst for Builders Market.

HVEM STÅR BAG?

 

Anders Graae-Hansen

Fra idé til IT-virksomhed
Efter en årrække med snak om gode ideer, som jeg så andre realisere, besluttede jeg i foråret 2017, at det var min tur til at springe ud som iværksætter. Da ideen om Builders Market formede sig hjemme i stuen med min kone Anne, blev jeg hurtigt klar over, at dette var ideen, som jeg havde ventet på. 

Et ønske om at forbedre oplevelsen af håndværksleverancer
Vi oplevede på egen krop, at mange af processerne i forbindelse med en leverance fra en håndværker er uigennemsigtige og ustrukturerede - alt fra definition af en opgave og at finde kvalificerede kandidater i lokalområdet til kommunikation undervejs i processen og betalingsprocedure. Derfor faldt det mig naturligt at søge en løsning på denne udfordring - at forbedre oplevelsen før, under og efter handlen for forbruger såvel som for håndværker. 

Ambitiøs IT-entusiast med blik for optimering
Som person er jeg videbegærlig, teknologisk interesseret og ambitiøs. Derudover tænker jeg det meste af tiden i optimering af processer - det kan være alt fra, hvordan vi fylder opvaskemaskinen derhjemme til optimering af økonomiske rapporter og KPI'er på jobbet. 

Jeg glæder mig til at udvikle Builders Market sammen med kunder og leverandører til at blive den foretrukne platform til salg af håndværksydelser. 

Jeg kan kontaktes på:
Mail: anders@buildersmarket.dk
Tlf.: 27 11 00 33
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/andersgraaehansen/
  • Text Hover