Your address will show here +12 34 56 78

VI SØGER MALERVIRKSOMHEDER I HELE DANMARK

Vi ønsker at gøre det nemt og sikkert for malervirksomheder at sælge deres ydelser online og spare tid på administrative opgaver gennem en moderne online markedsplads. 

Interesseret i at høre mere?

FORDELENE VED BRUG AF BUILDERS MARKET

 

Spar tid på administration

Vi tager os af al papirarbejdet, så du kan fokusere på kvaliteten af dine opgaver og dine kunders tilfredshed. Hos os skal du kun angive dine priser én gang, og så er du med i buddet om et stort antal opgaver fremover. Du skal da først indgå i dialog med kunden, når de er klar til at bestille og har valgt dig.

Øg dit salg

På Builders Market får du din egen profilside, som kan supplere eller erstatte egen hjemmeside. Her bliver dine kunder præsenteret for din virksomhed inkl. kontaktinfo, kvalitetsvurderinger og kundeudtalelser. Derudover vil det fremgå hvilke ydelser du kan levere.

Det er gratis - 0 kr.

Builders Market opkræver kunden et honorar på nogle procenter af hver handel og dermed bliver vi kun betalt, når det har resulteret i salg for dig. Vi skal med andre ord skabe værdi for dig som leverandør og kunden for at få betaling.

Ikke en tilbudsportal

Builders Market er grundlagt på ideen om at bestilling af en håndværker skal være nemt, fair og effektivt. Ved at vejlede kunden igennem definition af opgaven, undgås den normale tilbudsproces, hvor malere og kunde normalt bruger en masse tid.

INTERESSERET I AT HØRE MERE?

 

Tilmeld din virksomhed til BuildersMarket.dk

Send os lidt info om din virksomhed og så kontakter vi dig snarest

Billeder af udførte opgaver